Team Noorderlicht

Navigate North

Over ons


Wij zijn Ad & Denise Kil en gaan deze uitdagende Challenge rijden.  Een spannende en bijzondere tocht door onherbergzaam gebied met kou, sneeuw en ijs. Een uitdaging die je eens in je leven moet zijn aangegaan!.

Spannende perioden en uitdagingen hebben wij ook in ons privé leven op een aantal momenten meegemaakt.

Wij zijn sinds 2010 samen en sinds 2 jaar gelukkig getrouwd. Wij vormen sindsdien met onze 4 prachtige dochters een samengesteld gezin.

De dochters van Denise hebben bij de start van hun leventje een zware tijd gehad als veel te vroeg geboren baby’s. Vanaf dat moment was het duidelijk dat een goede start in het leven niet altijd vanzelfsprekend is. Met veel goede zorg van het verzorgend en medisch personeel hebben zij gelukkig met goed resultaat deze moeilijke periode doorstaan. En zijn het vandaag de dag mooie, vrolijke, gezonde en slimme jonge dames geworden.

Wij willen graag iets wezenlijks kunnen bijdragen aan hen die in moeilijke omstandigheden verkeren. Of het nu zieke kinderen zijn, kwetsbare moeders of gezinnen. We hopen dat we met deze Challenge  en dus donaties een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan een betere en gezondere toekomst voor Jong & Oud.

© 2020 Team Noorderlicht

Thema door Anders Norén